Finalitzades les obres de reparació i millora paisatgística del Camí del Cementiri, adjudicades a la nostra empresa per l’Ajuntament de Tiana.

El tram executat es troba situat al Barri d’en Gosch, i la voluntat de l’Ajuntament per aquest encàrrec ha estat la de garantir per sempre, l’accés des de el nucli urbà del Barri d’en Gosch al Cementiri de Tiana, a l’Ermita de l’Alegria, al Parc de Serralada de Marina, i als nuclis disseminats i explotacións agrícoles.

El camí objecte de millora, es tractava d’un camí d’uns d’uns 1.860 m2, amb pendent accentuada, que presentava un estat molt deficient atès que, en els episodis de pluja i per l’efecte d’arrosegament, s’anaven produint importants reguerots i sots que afectaven directament a la seguretat vial dels seus usuaris i dificultaven la circulació tant peatonal com rodada i en conseqüència, l’accés al cementiri, l’ermita de l’Alegria i el Parc de Serralada de Marina.

L’Ajuntament va confiar en el nostre el sistema d’aplicació SAULO SOLID, al ser un paviment que garanteix una durabilitat molt més llarga i a la vegada conserva l’aspecte i característiques naturals del sauló, imprescindibles per gaudir d’aquesta via rural, situada a ple Parc Natural de la Serralada de Marina

 

Amb l’execució d’aquest paviment de SAULO SOLID ha quedat garantida:

– La connectivitat en millors condicions entre:

  • el nucli de Tiana i els nuclis disseminats.
  • el nucli de Tiana i el Cementiri municipal i l’ermita de l’Alegria.
  • el nucli de Tiana i el Parc de Serralada de Marina.
  • el Camí de l’Alegria i el barri d’en Gosch.

–  La reducció dels riscos i augmentar la seguretat dels usuaris del camí en episodis posteriors a pluges.

–  Atès que el Parc de Serralada de Marina té un caràcter marcadament supramunicipal, la millora dels camins d’accés al mateix, repercuteix en millores per a tots el municipis.

 

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Aquesta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica. Les cookies son per què els usuaris puguin rebre una millor experiència en buscadors i per què el navegador recordi les configuracions ja seleccionades. Si vol continuar visitant aquest lloc web te d'acceptar el botó a continuació, confirmant que dona el seu consentiment. Per més informació consulti la política de privacitat de dades i de cookies de la web.

Cerrar