El paviment SAULO SOLID ha estat escollit com l’adequat per realitzar els camins dins una finca de banquets  a Vilassar de Mar.

 

  • S’han pavimentat els camins d’accés des de l’aparcament de vehicles dels clients fins les diferents zones de recepció, carpes i restauració.

 

  • Tot integrat dins un entorn enjardinat i amb la intenció de crear un espai amb un ambient ben acollidor pels diferents esdeveniments que s’hi celebren.

 

  • S’ha intentat combinar doncs aquest ambient natural amb el fet que molts dels clients utilitzaran calçats i vestits propis de dies ben especials com casaments, sopars de gala, etc… i el paviment Sauló Sòlid ha estat la solució.SAULÓ SOLID_VILASSAR BANQUETS_Abans-Despres

 

El resultat ha estat un paviment natural de terra estabilitzada amb unes altes prestacions tècniques que eviten la deformació del paviment durant anys eliminant l’aparició de regueres, eliminant la formació de fang, reduint la pols i evitant la nova vegetació.

 

Un paviment que envellirà dignament amb el pas del temps sense necessitat de manteniment.

 

  • SAULO SOLID_Vilassar Finca Banquets_Camins1

 

Per més informació, estudis o pressupostos posi’s en contacte! 

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Aquesta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica. Les cookies son per què els usuaris puguin rebre una millor experiència en buscadors i per què el navegador recordi les configuracions ja seleccionades. Si vol continuar visitant aquest lloc web te d'acceptar el botó a continuació, confirmant que dona el seu consentiment. Per més informació consulti la política de privacitat de dades i de cookies de la web.

Cerrar