L’Ajuntament de Cassà de la Selva, ha confiat en el sistema SAULÓ SÒLID  per la millora i estabilització de la pavimentació del Passeig Vilaret, davant les queixes dels firaires i usuaris del mercat setmanal del municipi, per un paviment evidentment malmès i amb constants problemes de pols, fangs i mala accessibilitat.

_________________________________

El Passeig Vilaret atrau un elevat volum de gent del poble i dels municipis veïns, al ser l’emplaçament dels mercats setmanals dels dimecres i dissabtes del municipi. Degut a aquest ús, s’han anat generant problemes d’erosió considerables, que units als problemes de pols i l’efecte de la pluja que ocasionava nombrosos problemes de fang,  no quedava garantida la correcta accessibilitat al mercat.

Davant d’aquests fets, que ocasionaven constants queixes de firaires i usuaris, l’Ajuntament de Cassà de la Selva ha confiat en nosaltres per l’estabilització i millora del paviment, mitjançant l’aplicació del sistema  SAULÓ SÒLID, ja que ofereix unes altes prestacions i una elevada resistència a l’erosió evitant la formació de pols i fangsense necessitat de manteniment durant anys.

L’aspecte del paviment SAULO SOLID és totalment natural ja que és un paviment de terra i la seva perfecta planimetria és apte per a persones amb mobilitat reduïda, cadires de rodes, cotxets de nadons i carrets del transport de mercaderies.

L’experiència guanyada en obres on MASSACHS ha executat el seu sistema SAULÓ SÒLID en zones utilitzades com a mercat setmanal, com son la del Passeig de Sant Feliu de Guíxols o la de Rambla Pau Casals de Tossa de Mar,  ens fa garantir l’èxit d’aquest paviment, per l’ús indicat.

Amb l’execució d’aquesta estabilització amb SAULÓ SÒLID, s’han solucionat totes les problemàtiques preexistents, i l’Ajuntament, els firaires i els usuaris, estan plenament satisfets amb el resultat.

 

 

Per més informació, estudis o pressupostos posi’s en contacte! 

 

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Aquesta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica. Les cookies son per què els usuaris puguin rebre una millor experiència en buscadors i per què el navegador recordi les configuracions ja seleccionades. Si vol continuar visitant aquest lloc web te d'acceptar el botó a continuació, confirmant que dona el seu consentiment. Per més informació consulti la política de privacitat de dades i de cookies de la web.

Cerrar