Obra: Itinerari per invidents i personals amb mobilitat reduïda

Ubicació: Baixador de Vallvidrera – Parc Natural de Collserola

Perfecte estat 5 anys després de la pavimentació amb el sistema certificat Sauló Sòlid per l’estabilització de camins i paviments de terra.

Realitzada el Desembre del 2011, va ser una de les nostres primeres actuacions després d’anys de I+D. L’aspecte immillorable i inimaginable en un paviment de terra, al cap de 5 anys, sense cap manteniment.

A conitunació un video de l’execució:

 

Després de 5 anys de l’execució del paviment, en data del Juliol del 2016 resta en perfectes condicions pel seu ús sense cap manteniment. 

L’obra consistia en la formació de un recorregut amigable amb la natura i adaptat per persones amb mobilitat reduïda, cadires de rodes i invidents. Aquest itinerari  transcorre des del baixador de Vallvidrera i s’endinsa al Parc al Parc Natural de Collserola aconseguint un espai natural accessible per a tothom.

Dia inauguració el 2011

Concretament en la formació del paviment es va decidir utilitzar àrid provinent de reciclat de la runa. La estabilització del camí de terra aconsegueix incrementar la seva resistència a la erosió considerablement, evitant la formació de regueres, fang i nova vegetació.

Fotografies execució 2011

Amb el mínim de impacte paisatgístic, el paviment s’integra perfectament a la natura i és respectuós amb el medi ambient.

El seu digne envelliment de forma homogènia fa que tingui un aspecte immillorable i inimaginable en un paviment de terra, al cap de 5 anys, sense cap manteniment.

 

Fotografies estat actual 2016:

Paviment SAULO SOLID

collserola pasats 2 mesos 003 collserola pasats 2 mesos 010 Itinerari SAULO SOLID al P.N.Collserola - Barcelona

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Aquesta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica. Les cookies son per què els usuaris puguin rebre una millor experiència en buscadors i per què el navegador recordi les configuracions ja seleccionades. Si vol continuar visitant aquest lloc web te d'acceptar el botó a continuació, confirmant que dona el seu consentiment. Per més informació consulti la política de privacitat de dades i de cookies de la web.

Cerrar