Agrair a tots els assistents per compartir el seu temps amb nosaltres, esperem que la visita hagi sigut del seu interès i que haguem pogut aportar nous coneixements sobre pavimentació amb terra estabilitzada.

 

Inicialment vàrem veure el procés de fabricació de la subbase que es fa servir en el SAULO SOLID, procediment que es realitza mitjançant una planta mòbil dissenyada específicament per a la fabricació de formigons i morters a l’obra i adaptada per fabricar la subbase del SAULO SOLID.

Execució sistema SAULO SOLID al camí de ronda Port de la Selva 9.2

Un cop vista la matèria prima i algunes mostres de paviment tallat amb serra de altres obres, vàrem procedir a apropar-nos a l’obra. Dúmpers amunt i avall per la via verda, seguim caminant fins que ens trobem l’estenedora que estenia uniformement la mescla de àrids, lligams i additius prèviament preparada. Seguida per un corró metàl·lic i un corró pneumàtic, tanmateix alguns operaris disposaven de placas compactadores per racons i entregues del paviment.

IMAG3493

Vàrem estar una estona explicant i comentant sobre aspectes tècnics del sistema certificat SAULO SOLID, veient com poc a poc el camí de terra quedava pavimentat amb la terra estabilitzada amb el sistema SAULO SOLID, amb molt bon aspecte recent fet i amb ja una apreciable duresa. La tonalitat de la terra estesa ve donada per l’elevada humitat de la mescla entre altres aspectes, fet que una vegada el paviment assoleix el nivell de humitat ambient ja agafa tons més clars i similars a la terra.

El desenvolupament tècnic i la modificació de la maquinària fan que el sistema SAULO SOLID obtingui una alta qualitat, un bon ritme de producció, una solució real a l’erosió de paviments de terra i una alternativa a altres paviments com el formigó essent més respectuós amb el medi ambient i integrant-se perfectament amb la natura.

IMAG34952IMAG3494IMAG34972

A continuació fotografies del paviment una setmana després de la pavimentació:

una setmana després SAULO SOLID Costa Alou 01 Gener 2016 una setmana després SAULO SOLID Costa Alou 02 Gener 2016 una setmana després SAULO SOLID Costa Alou 03 Gener 2016 una setmana després SAULO SOLID Costa Alou Gener 2016

Per més informació o si tenen iterés en participar en futures jornades posi’s en contacte!

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Esta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica para que los usuarios puedan recibir una mejor experiencia en buscadores. Si continua visitando este sitio web o acepta con el botón de a continuación estará dando su consentimiento. Para más información consulte la política de privacidad y cookies de la web.

Cerrar