Renovació del paviment del camí fluvial del riu Mogent a Montornés del Vallès.

Els serveis tècnics d l’Ajuntament varen projectar l’acondicionament i millora del camí fluvial del riu Mogent a Montornés del Vallès.

Entre aquestes actuacions de millora s’ha procedit a renovar el paviment del camí de terra per a un paviment natural de terra estabilitzada amb el sistema Saulò Sòlid.

Amb aquest sistema certificat d’estabilització s’aconsegueix incrementar considerablement la resistència a l’erosió del paviment de terra evitant la formació de regueres, fang i nova vegetació durant molts anys.

Amb aquesta pavimentació s’aconsegueix un paviment natural totalment integrat amb l’entorn i respectuós amb el medi ambient amb unes altes prestacions mecàniques pel que no necessitarà cap manteniment durant anys.

La integració al paisatge és perfecta i restarà en bones condicions pel seu ús durant molt anys. Paviment ideal per rutes cardiovasculars ja sigui a peu o amb bicicleta.

Montornés - llera mogent

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Esta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica para que los usuarios puedan recibir una mejor experiencia en buscadores. Si continua visitando este sitio web o acepta con el botón de a continuación estará dando su consentimiento. Para más información consulte la política de privacidad y cookies de la web.

Cerrar