Actuació de millora d’alguns vials de terra al Parc del Bosc de Figueres, estabilització SAULO SOLID del paviment de terra mitjançant additius i lligams naturals.

El parc del Bosc és una de les zones naturals que rep més afluència de visitants a la ciutat de Figueres. Situat dins de la ciutat, en l’inici del turó del castell, amb una certa inclinació en els seus camins interiors.

Aquest Parc de Figueres és molt concorregut i la urbanització de camins de terra que el fa practicable comporten un cost de manteniment molt elevat per l’ajuntament per poder gaudir-lo en perfectes condicions.

 

Per aquests motius els serveis tècnics de l’ Ajuntament de Figueres han confiat amb el sistema certificat SAULO SOLID per estabilitzar alguns trams de terra, tot aconseguint incrementar la resistència del paviment, evitant la formació de regueres, fang i nova vegetació durant anys.

 

 

SAULO SOLID és un sistema certificat que garanteix assolir uns resultats mínims en assaigs a laboratori. Un paviment que s’integra totalment a la natura, respectuós amb el medi ambient i que envelleix dignament amb el pas del temps.

Un paviment estabilitzat amb el sistema SAULO SOLID és ideal per actuacions en un entorn natural i on es vulgui un impacte paisatgístic mínim. Un paviment de terra estabilitzada amb el nostre sistema es manté en bones condicions pel seu ús sense necessitat de manteniment durant anys.

L’empresa MASSACHS Obres i Paisatge va portar a terme un tram de camí amb àrids de la zona estabilitzats per el procediment SAULO SOLID i la acceptació per part dels usuaris va esser tant favorable que l’Ajuntament va encarregar l’execució de 5 dels camins amb més pendent del Parc de manera immediata.

El resultat ha estat molt satisfactori i es preveu portar a terme una altre actuació similar als camins del parc durant aquest 2015.

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Aquesta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica. Les cookies son per què els usuaris puguin rebre una millor experiència en buscadors i per què el navegador recordi les configuracions ja seleccionades. Si vol continuar visitant aquest lloc web te d'acceptar el botó a continuació, confirmant que dona el seu consentiment. Per més informació consulti la política de privacitat de dades i de cookies de la web.

Cerrar