Vídeo on es pot veure el procediment  SAULO SOLID R amb fons blau, l’execució i l’obra finalitzada de l’itinerari del Parc Natural de Collserola:

 

Des de l’any 2007 fins a finals de 2011 principis de 2012 vàrem evolucionar els nostres processos, fent proves i assaigs de laboratori per a poder aconseguir la certificació d’uns procediments que maximitzin les característiques dels lligams i additius i que garanteixin la perfecta aplicació de forma homogènia d’aquests al paviment de terra a estabilitzar.

Aquests procediments tenen el nom comercial de:

SAULO SOLID R amb fons blau  Quan estabilitzem àrid d’aportació

TERRA SOLIDA R amb fons blau Quan estabilitzem l’àrid existent

 

Al Desembre del 2011 l’empresa  MASSACHS Obres i Paisatge slu  va dur a terme un itinerari adaptat per a minusvàlids al Parc Natural de Collserola de Barcelona, aquesta s’ha convertit en una mostra de les innovadores tècniques de construcció i en model de gestió dels espais amb interès natural.

El recorregut comença al baixador de metro de Vallvidrera i fa d’accés entre la zona urbana de l’estació i el parc de Collserola. El sistema que es va utilitzar per l’estabilització del paviment és el SAULO SOLID, concretament amb la aportació de àrid reciclat.

Es va definir un traçat del recorregut i es va procedir a estendre i compactar, amb el nivell d’humitat òptim, la barreja de l’àrid reciclat amb els percentatges de additius i lligams establerts per la direcció d’obra.

 

El procediment SAULO SOLID R amb fons blau aconsegueix  incrementar la resistència del paviment a l’erosió de la meteorologia i de l’ús projectat, restant en bon estat durant anys. SAULO SOLID R amb fons blau és un paviment de terra que no necessita manteniment, que  passa desapercebut, s’integra totalment amb la natura i és respectuós amb el medi ambient.

Itinerari SAULO SOLID al P.N.Collserola - Barcelona
Itinerari SAULO SOLID al P.N.Collserola – Barcelona // Foto: 05-2014

Recomanem la seva visita a nivell tècnic i també a nivell d’interès natural i paisatgístic.Facilitem ubicació URL google maps:

SS4.- Recorregut per invidents i minusvàlids des de estació baixador de Vallvidrera al P.N. de Collserola

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Aquesta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica. Les cookies son per què els usuaris puguin rebre una millor experiència en buscadors i per què el navegador recordi les configuracions ja seleccionades. Si vol continuar visitant aquest lloc web te d'acceptar el botó a continuació, confirmant que dona el seu consentiment. Per més informació consulti la política de privacitat de dades i de cookies de la web.

Cerrar