El paviment de terra estabilitzat amb el procediment SAULO SOLID aconsegueix un paviment natural, respectuós amb el medi i integrat a la natura, amb unes característiques tècniques que el fan un paviment idoni per a aparcament, camins, itineraris i voreres fora del nucli urbà.

 

 

El seu acabat natural, que amb el temps passi desapercebut i que manté les propietats evitant la formació de regueres, zones fangoses i nova vegetació el fan un paviment totalment encertat per aquell tipus d’actuacions que pretenen donar uns serveis mínims al ciutadà sense tenir que urbanitzar la muntanya amb un model constructiu per a ciutats.

SAULO SOLID s’adapta perfectament a arquetes, tapes de registre i es pot donar la pendent desitjada.

SAULO SOLID permet la circulació de cotxets d’infants i de cadires de minusvàlids. Com a exemple tenim l’actuació duta a terme al Parc de Collserola, un recorregut adaptat per a minusvàlids on poder-se endinsar dins a la natura, amb un recorregut estabilitzat amb aquest procediment certificat.

 

Per visitar aquest lloc web ha d'acceptar l'us de cookies. més informació

Esta pàgina web recopila cookies de forma anònima y automàtica para que los usuarios puedan recibir una mejor experiencia en buscadores. Si continua visitando este sitio web o acepta con el botón de a continuación estará dando su consentimiento. Para más información consulte la política de privacidad y cookies de la web.

Cerrar